Sollicitatie­proces

Solliciteren is heel eenvoudig. Je solliciteert rechtstreeks op de vacature via deze website. Vul je persoonlijke gegevens in en sluit je een brief en CV bij door deze te uploaden. Een tip: sla de vacature zelf op, want na het verstrijken van de deadline is de tekst hier niet meer zichtbaar.

Zijn er op dit moment geen interessante of passende vacatures, maar ben je wel geïnteresseerd in een baan bij onze organisatie? Stel dan via www.werkeninwestbrabant.nl een jobalert in. Je ontvangt dan een bericht als er vacatures zijn.

Selectieprocedure

Als je op een vacature hebt gesolliciteerd, maken we een voorselectie op basis van CV’s en brieven. Zit jij daar niet bij? Dan ontvang je binnen een week na sluitingsdatum een bericht per e-mail. Zijn wij enthousiast, dan volgen er een aantal gesprekken met je. Meestal twee gesprekken. Bij gesprekken maak je kennis met de leidinggevende en een aantal andere collega’s zodat je een goede indruk krijgt van het team waarmee je samenwerkt. We leggen in selectiegesprekken vaak praktijksituaties aan je voor. Zo krijg jij een goed beeld met welke vraagstukken je te maken krijgt en het geeft ons de kans om jou objectief te beoordelen. Een vragenlijst over je communicatiestijl of een assessment kan ook deel uitmaken van de procedure. Is er van beide kanten een klik en ben jij de beste persoon voor de vacature? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek. Heb je eerder of tussentijds vragen? Neem dan contact op met de medewerker van Gemeente Etten-Leur die bij de vacature staat.