Waarom mede­werkers graag werken bij Gemeente Etten-Leur

Wie kan er nu beter iets vertellen over hoe het werken bij de gemeente Etten-Leur is, als onze eigen medewerkers? Samenwerken, waardering, betrokken, vrijheid en initiatief zijn nog maar enkele woorden die vaak terug komen als de medewerkers vertellen over het werken bij Gemeente Etten-Leur.

Word cloud

Wat kenmerkt het werken bij gemeente Etten-Leur?

Etten-Leur is een compacte organisatie. Niet te groot en niet te klein. De sfeer is persoonlijk, gezellig en vriendelijk. Je bent geen nummer. Je voelt je welkom. Samen vormen we een ambitieuze, gedreven organisatie met genoeg uitdagingen voor iedereen. Je krijgt alle kansen en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, zowel op je vakgebied (kennis) als persoonlijk (vaardigheden). Jouw talenten krijgen alle ruimte en aandacht. En je krijgt steun en hulp als dat fijn of nodig is.

Onze medewerkers geven vooral aan dat ze het vertrouwen en de flexibiliteit erg waarderen. Zo is er een grote vrijheid in werktijden en werkplekken, waardoor er een mooie balans tussen werk en privé is. De zelfstandigheid en de waardering voor eigen initiatief, worden als erg positief ervaren. Net als de vrijheid, de afwisseling in het werk (je hebt geen saaie baan) en de mogelijkheid om het werk naar eigen inzicht in te richten.

Ook staat de samenwerking met collega’s centraal. Er is een informele sfeer binnen en tussen de teams en afdelingen. De collega’s zijn betrokken, sociaal en oprecht geïnteresseerd in elkaar. En zoek je juist liever even de stilte en concentratie om te werken, dan is daarvoor ook alle ruimte. Uiteindelijk willen we natuurlijk allemaal een mooi en goed resultaat voor Etten-Leur. Daar doen we het voor. Daar zijn we elke dag actief mee bezig.

Persoonlijke verhalen over werken bij Gemeente Etten-Leur, lees je bij ‘Medewerkers vertellen over belangrijke thema’s in Etten-Leur