Over ons

We hebben drie afdelingen, die ieder weer bestaan uit verschillende teams. Onafhankelijk van deze afdelingen is er het team Control en het team Griffie. Alle teams worden aangestuurd door een teamleider en de afdeling wordt aangestuurd door een afdelingshoofd. 

 

Onze afdelingen

In een gemeente gebeuren ontzettend veel verschillende dingen. Te veel om op te noemen. Om je toch een idee te geven van de veelzijdigheid, vind je hieronder voorbeelden van onze drie afdelingen en hun teams.

Leefomgeving

Vind jij het ook zo fijn dat wegen goed begaanbaar zijn, het groen buiten goed is onderhouden, de riolering goed werkt, er evenementen zijn en je je veilig voelt op straat? Daar werken onze mensen vanuit de teams Buitendienst, Civiel- en cultuurtechniek en Gebouwen en handhaving onder andere aan. Ben je ondernemer, heb je plannen voor een aanbouw, wil je een gebied ontwikkelen, heb je ideeën over een verkeerssituatie of heb je een vraagstuk over milieu? Dan kom je terecht bij onze collega’s van de teams Ruimte & economie en Bouwen, Duurzaamheid & Milieu. Team Facilitair zorgt ervoor dat we in een fijne en onderhouden werkomgeving kunnen werken.  

 

Concernondersteuning

De afdeling Concernondersteuning (CO) zorgt voor de algemene zaken die voor de hele organisatie van belang zijn om te kunnen draaien. Denk bijvoorbeeld aan het toegankelijk maken en bewaren van gegevens, het aannemen van nieuwe collega’s, betalen van salarissen, het maken van kostenberekeningen, sturen van rekeningen en de communicatie met de pers en inwoners. De afdeling CO kent een team Financiën, team Informatie, team Communicatie, HRM, Juridisch, Kabinet & Veiligheid.

Samenleving

Ken je ook van die situaties waarin er extra zorg en aandacht nodig is voor bijvoorbeeld kinderen, ouders of iemand met een beperking? Daar dragen de medewerkers van teams Beleid, WMO en Jeugd van de afdeling Samenleving onder andere aan bij. Ook het aanvragen van een paspoort of het regelen van een huwelijk gebeurt bijvoorbeeld op deze afdeling. Dat valt onder het team Publiekszaken.