Proclaimer

Dit is de officiële website van Gemeente Etten-Leur. De gemeente Etten-Leur is verantwoordelijk voor de inhoud en vormgeving van deze website (www.etten-leur.nl). De inhoud wijzigt diverse keren per dag. Op deze manier is de aangeboden informatie steeds bij de tijd.

Gemeente Etten-Leur hecht er vanzelfsprekend grote waarde aan dat de informatie op deze website goed en snel toegankelijk is. De zoekmachine, de sitemap en de menustructuur volgens het zogeheten Toptakenmodel (waarbij de meestgevraagde informatie direct in beeld staat en de minder geraadpleegde documenten enkele klikken dieper staan) brengen u snel bij de door u gezochte informatie. Er zijn 4 hoofdingangen (Inwoner, Ondernemer, Bestuur, Vrije tijd) met elk een eigen overzichtelijke openingspagina met snelle ingangen via rode toegangsknoppen en een grijs uitklapmenu. 

Ook beschikt deze website over een voorleeshulp van BrowseAloud. Meer informatie over de mogelijkheden en het activeren van deze voorleeshulp, vindt u door onderaan de homepage te klikken op ‘Voorleeshulp’. 

Reacties op de inhoud of suggesties voor verbeteringen, kunt u richten aan de webredactie van Gemeente Etten-Leur via communicatie@etten-leur.nl

Ontdek Etten-Leur is het thema van onze website.